Holky, děkuju. Já to měla sice v obou případech taky tak, ale v prvním případě to byla neznalost prvorodičky. Moje gyn mě pak fofrem druhý den hnala na monitor. Mimi se nehlo, ale monitor byl prý OK. V druhém případě to bylo taky tak, ale nebyla jsem nervózní. Tentokrát jsem a fest... Takže se chystám, že si na ten monitor sjedu. Byla jsem včera dopo a vše bylo OK. Jen bylo mimi línější, musela jsem se pořád přetáčet a zkoušet ho probudit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.