Je mi tě upřímě líto,já jsem 23let vdaná mám dvě děti dcera je dávno dospělá a synovi je deset.To co ty prožíváš mám já celé manželství dalo se to ustát,ale to co se teď posledních 6let je horor.Namontovala se nám do vztahu má tchýně a já jsem už bezradná.Ona je vdova nemá žádný koníčky její koníček je sbírat drby a s drbnama stejné mentality to řešit takže já asi zachvíly budu chodit kanálama protože co se dovídám jak jsem nemožná že nic neumim /pozn.když je u nás tak aby mi pochválila např.koláč tak řekne jízlivě "tos pekla nebo koupila",neustále se jí na mě něco nelíbí teď například řeší ,že nechodím do práce že ona pracovala a já se válim doma přitom se starám o invalidní rodiče čož ona nepoznala jaký je.Nejhorší na tom je to že jí manžel poslouchá a že je při ní.Jsem na to sama. Je to těžký ti něco poradit mi jsme se omezili jen na nutné rozhovory.Moje rada zní.Buď si sním na tom ještě sedni v klidu si promluvte (jestli to bude mít nějaký víznam? to ti neřeknu,ale hlavně to nenech dojít tak daleko jako já.Je to hrůza.Možná že to bude lepší až tchýně nebude.Ivana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.