Já ho mám, dostala jsem ho předloni k Vánocům.
Taky jsem vařila knedlíky na gumách, takže to znám
Vařím v parním hrnci knedlíky a pak všechnu zeleninu, brambory... Dělala jsem v něm rýži a dobrý. V létě jsem v něm předvařovala jeřabiny na kompot a je to nejlepší kompot od doby, co ho děláme, protože ty jeřabiny jsou báječně měkké.
Co vím, jsou hrnce se dvěma a třemi patry. Já bych si vzala ten s těmi 3 patry, člověk nikdy neví a může přijít návštěva... Mně teda většinou stačí patra 2, ale co kdyby... Vaření v tom má výhodu: hodíš tam co potřebuješ, naleješ vodu, zapneš a víc si toho nevšimneš. Prakticky se to nedá převařit, jen třeba může dojít voda, ale to se dá ohlídat, hrnec by se měl při nedostatku vody vypnout nebo přesně on přestane vařit. Knedlík neoslizne, v poho se uvaří i knedlíky plněné ovocné. Já si to teda chválím a ke gumě bych se už vrátit nechtěla.