nekouřit a nepít alkohol mi opravdu problém nedělá. Ještě ke všemu jsem docela dlouho držela (kvůli dceři) bezalergenní dietu.
Proč se LL jmenuje Laktační Liga vážně nevím, je mi to celkem fuk, jak se to jmenuje. Pokud najdu jiné stránky, které se objektivně zabývají kojením (a to i kojením "větších dětí"), budu klidně odkazovat tam, zatím však o jiných stránkách nevím.
Nevím ani o žádných stránkách (kromě agentury jeden lékař či jedna paní povídala), kde by se kojení "větších dětí" mluvilo. Opravdu bych si velice ráda něco o těch negativních vlivech přečetla, ovšem nemám kde. Čtu pouze nepotvrzené názory laiků, kteří se ohánějí pochybnými argumenty.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.