| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Klíčovou dírkou - Umění včas se vzdálit

Ostatně, krávy se po určitém čase nechávají znovu zabřeznout, protože to mlíko po nějaké době opravdu ztrácí na kvalitě... není to jen kvůli telatům, aby jich bylo víc... :o)

To je v podstatě to, o čem jsem mluvila a na čem se shodli ti moji známí - lékaři. Kvalita MM po roce prudce klesá a je-li dítě jinak zdravé, není k tomu z medicínského hlediska jediný rozumný důvod.

Ale, opakuji po x-té: Je to každého věc, jak dlouho bude/chce kojit.

Já pouze nechápu, jaké ty maminky mají RACIONÁLNÍ důvod... jestli si třeba myslí, že tím dítěti dávají to nejlepší nebo že je to zdravé... no, možná kdyby žily všechny na vsi v horách, jedly jen 100% biopotraviny, tak třeba... ale v městě?
Kravské mléko i sušené je na rozdíl od mateřského kontrolováno a to docela přísně, takže mi není jasné, proč by syn měl tři roky pít smog, popílek, všechna ta éčka a podobné nechutnosti, které v tom mém mléku jsou a v kravském ne. :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.