Přidat odpověď
Ahoj,
docela by mě zajímalo, jak to vidíte vy!
Nemyslím teď ani tak finanční stránku, protože každý má jiné priority a někdo má spoustu dětí s málo penězi a vystačí, někdo má spoustu peněz a má raději jen jedno dítě, aby mu dopřál vše, takže peníze pomineme.
Nemyslím ani bytovou situaci, protože někdo klidně bude bydlet s třemi dětmi ve 3+kk a vejdou se, někdo se bude cítit tak akorát se dvěma dětmi v 5+1.
Spíš mě zajímá stránka jiná - jak se dá se třemi dětmi zvládat organizace času, doprava dětí do školky,/školy, transport na koužky a domů z kroužků, když není k dispozici k ruce žádná babička.
Mohou vůbec manželé fungovat ještě jako partneři, když mají tři děti? Jaké máte zkušenosti s hlídáním? Pohlídají prarodiče tři děti?
A druhá věc, nad kteoru přemýšlím, když zvažuji další dítko - dá se přežít ta spousta let doma na mateřské? Nejsem typ ženské, co by si užívala, že je sama doma a má kolem sebe jen děti (bydlíme sami v domě, na malé vesnici, kam jsme se přistěhovali a moc lidí tu neznáme). Mám své děti ráda, obě mám plánovaně, ale prostě potřebuji k životu ještě i žít trošku já jako osoba, prostě abych se jen neobětovala dětem. Lze to vůbec se třemi dětmi?
Předchozí