| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

docela by mě zajímalo, jak to vidíte vy!

Nemyslím teď ani tak finanční stránku, protože každý má jiné priority a někdo má spoustu dětí s málo penězi a vystačí, někdo má spoustu peněz a má raději jen jedno dítě, aby mu dopřál vše, takže peníze pomineme.
Nemyslím ani bytovou situaci, protože někdo klidně bude bydlet s třemi dětmi ve 3+kk a vejdou se, někdo se bude cítit tak akorát se dvěma dětmi v 5+1.

Spíš mě zajímá stránka jiná - jak se dá se třemi dětmi zvládat organizace času, doprava dětí do školky,/školy, transport na koužky a domů z kroužků, když není k dispozici k ruce žádná babička.
Mohou vůbec manželé fungovat ještě jako partneři, když mají tři děti? Jaké máte zkušenosti s hlídáním? Pohlídají prarodiče tři děti?

A druhá věc, nad kteoru přemýšlím, když zvažuji další dítko - dá se přežít ta spousta let doma na mateřské? Nejsem typ ženské, co by si užívala, že je sama doma a má kolem sebe jen děti (bydlíme sami v domě, na malé vesnici, kam jsme se přistěhovali a moc lidí tu neznáme). Mám své děti ráda, obě mám plánovaně, ale prostě potřebuji k životu ještě i žít trošku já jako osoba, prostě abych se jen neobětovala dětem. Lze to vůbec se třemi dětmi?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.