| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak tenhle pristup ocenuju. Snazim se k tomu dopracovat, ale vzdycky zvitezi nakonec to, ze se potacim mezi snahou byt empaticka a vysvetluju, chovam a lituju ho ( mam temer 5 leteho vzteklouna, odmita respektovat jakykoliv nazor druhych, neustale by vsechny komandoval, kazda veta zacina slovem JA, coz me uvadi do stavu videni bilych mysi, sveho mladsiho brasku by komandoval cely den, ale mladsi sestricku by laskou umackal a dovoli ji vsechno, co mam ja cerne, ma on bile atd. Mohla bych pokracovat ). Pak prejde faze vzteku na sebe, ze jsem uplne neschopna a neumim si poradit s malym petiletym smradem, to prichazi zvlast po setkani se s jinymi maminkami, ktere maji deti klidne, zlate, vzorne, nehadave, reagujici na prvni pokyn, konci to totalnim mym i jeho dusevnim vycerpanim, kdy mu narezu, on breci a ja se pak hroutim v koupelne ~o~. Je to stale dokola. Nekdy je zase zlaticko, pomaha, je milej... Kdyz je sam, je skvelej, jak je s mladsim brachou, je to katastrofa. O vikendu je hlidala babicka a byla z nej na palici. Mladsi v pohode, vzorny andilek, starsi babicku totalne zrusil. Zkousela co ja, domlouvat, chovat, vysvetlovat, varecka... NIc, jak smyslu zbaveny, drzy, v obchode vozikem malem vyhazel pul regalu atd. Pritom tak do svych 3,5 byl naprosto skvelej kluk. Oslavil 4. narozeniny a nekdy si rikam, ze ho prodam ~q~. ~n~ Pritom je to chytrej kluk, tak proc se chova jako pitomec? Premyslim o navsteve psychologa, manzel s tim nesouhlasi, ze pry je normalni, ze mam prehnane naroky atd. Ale nemyslim si, ze slusne vychovani a respekt k autorite je prehnany narok. Navic jsem vzdy razila heslo, ze co je mi do ostatnich, ze mi to muze byt nekde, ale co se chova synator takhle, hanba me fackuje, vsude chodime s revem, vsude nasleduji sceny, ja ruda, nervni, jak mame nekam jit, i vylet, tak misto prijemnyho zazitku je to horor a nocni mura. Mate nekdo podobnou zkusenost? TYJO, mam tri deti, dve jsou v pohode, tvarne, hodne, spokojene,nejvic problemu je s nejstarsim, kde bych cekala uz trochu samostatnosti a rozumu. Pak prijdu reci prababicky typu, ja bych je sflakala, mas je roztazeny, babicky, hlavne aby nemel povahu jako stryc Tonda atd. Ted zrovna pisu a za zady se mi rvou jak kone, uz dostali na prdel, odtrhla jsem je od sebe, ale klid asi nebude. Zakaz DVD a sladkosti ma od vcera, zda se, ze si to uvedomi na chvilku a pak si zase jede po svem. Tohle neni materska DOVOLENA, to jsou galeje. Jeste, ze existuji skolky. ALe ted jsou zrovna prazdniny ~2~ . Hodne zdaru vsem krotitelkam vzteklych duchu ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.