mela jsem ve tretim tydnu tehotenstvi(1.tyden plodu) silny zanet mocovych cest. dostala jsem amoclen a silnejsi davku, nez je doporucena. ne 3, ale 4 prasky denne. brala jsem to necelych 9 dni. az pak se prilo na to, ze jsem tehotna. ted jsem v 10. tydnu vsechno vypada dobre. snazim se na to nemyslet,nebo jinak me to zneklidnuje. je to me prvni tehotenstvi.mate nejake skusenosti s antibiotiky v tak rannem tehotenstvi? dekuju za odpoved
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.