Holky nemáte nějakou radu, mám 6 měsíční miminko. V lednu dostal kašel a dostával se z toho za pomoci antibiotik 3 týdny , byla to hrůza , teď byl klid a od včerejška ráno zase hodně kašle. K dr. se mi strašně nechce jít poněvadž už od dcery, když jsem tam chodila vím , že nám dá mucosolvan a půjdeme domů.Mucosolvan , tekutiny apod. je zbytečné tam chodit . Nemáte nějaký tip přírodních produktů nebo cokoliv co zabírá u miminek na kašel . V podstatě můžou jen Mucosolvan, ten mu nezabírá a ani Hedelix . Dávám mu Sinecod ale nějaké lepší se mi to nezda
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.