Balím sobě a dětem. Jemu ne. Ale to je potřeba nastavit od začátku vztahu. Když jsme spolu jeli poprvé, zkoušel to. Já si balila a on jestli mu taky zabalím. Řekla jsem "Ne, proč bych měla?" "No tobě to jde tak dobře, mmně stačí jen pár věcí..." "Tak si je zabal, zvlᚍ když je toho jen pár věcí.Nebudu pak poslouchat, že jsem ti něco vzala nebo nevzala špatně." Pochopil, že mu fakt nesbalím a sbalil se sám. Pak to zkusil ještě asi dvakrát, vždycky neúspěšně a od té doby si automaticky balí sám.Byla jen jedna výjimka, kdy to z časových důvodů opravdu nešlo, tak jsem mu zabalila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.