No, je to hrůza být jakkoliv omezen v pohybu. A to si vezměte, že nám ty prťata z kočárků vyrostou, ale co ti chudáci vozíčkáři a jinak postižení? A starý lidi, co se jim motá hlava a nohy je neudrží? Prostě po dobu, co mám kočárek musím se nějak přispůsobit věci a plánovat nákupy podle potřeby. Asi těžko můžu očekávat, že mi všichni a všude vyjdou vstříct a že všichni na mě budou za všech okolností milí a přívětiví. To by potom bylo skoro sci-fi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.