| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoooj,
sem tam dočtu, ale moc není čas ještě i na psaní...
Mám doma lumpíka... všude vleze, všechno vyháže.. Je to drak.. teď si oblíbil lozit na stůl, na topení.. Takže jen běhám a sundávám ~e~

Marki, no je to naprd... já už tu zimu ták nesnáším.. chci jaro, teplo, barvy.. už jsem na bílou alergická..

Peti, to už? Vždyť je to nedávno, co jsi psala, že je těhotná.. To to uteklo...
A je krásná ~s~

Já jsem se rozhodla, že toho svého broučka přestanu kojit.. Na jednu stranu je mi to líto, když ty dva jsem kojila do dvou let.. Ale potřebuju oddech... V poslední době jsem každou chvíli nemocná, jsem pořád unavená... vlasy padají... Tak jsem zvědavá, jak nám to půjde.. První noc jsme přežili.. přes den to jde, ale moc nesmím sedět - jinak mi leze pod triko ~t~

Teď se chystáme na samé narozeniny... Včera jsem objednala dárek pro Karolínku a dnes mi psali, že už nemají.. Tak zkusím štěstí jinde..

A já mám dnes opět migrénu, tak si zkusím jít lehnout s Domíkem.. Pa pa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.