Mám podobnou matku - věčně u nás něco kritizuje a kecá jak všechno dělám špatně, jak málo uklízím a mám všude nepořádek - ona k nám prý nerada chodí, protože musí pořád uklízet, aby neseděla v nepořádku. Když mi přijde pohlídat dítě tak si s ním nehraje - nebaví jí to, ale jen uklízí nebo chce zapnout net a prý musí nutně sedět u mailu. Na dovolenou na chatu s dítětem by nejela, protože jí nebaví hlídat děti a kluk jí prý neposlouchá tak ho nebude hlídat - nikdy ho na dovču nikam ani nevzala.
Když dáváme dítě na prázdniny k druhé babičce tak jí dáváme příspěvek na jídlo, protože je chudá a sama nemám moc peněz. Moje máma by si dítě na prázdniny nevzala, aby měla svůj klid - takže tam není co řešit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.