Monty, ja nejak nechapu...Tvoje mati ma na jezdeni do Egypta na nema na privatizaci panelakoveho bytu na malem meste.. Fakt ji je jenom 60... Ja kdyz jsem u nasich tak jim taky dam nejake penize, protoze nas treba tri tydny zivi.. Nebo jsem s nasima byli dvakrat na dovolene, protoze jsem je pozvali tak jsem to platili.. Dostali to, jako souhrny darek k narozeninam a jezisku..
Jinak kamaradky, mamka taky byla v podobne situaci platila privatizaci na pul se segrou... Na privatizaci butu se da vzti uver ze stavebka, kolik to dela? Urcite bych ji nedvala penize jen tak..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.