Šáry, proč by mi to mělo vadit? X krát jsem tu psala, že je to každého věc. Jen si prostě myslím, že pro kojení zdravého tříletého dítěte není žádný racionální důvod a VĚTŠINA takto "dlouhokojících" matek je jen namasírovaná současným trendem ala Laktační liga. :o) Tolik můj názor.
Btw. - neznám osobně ani jednu, krom toho, že mi o nich vypráví moje matka. :o) Z mých "dětných" kamarádek jsem kojila nejdýl já (9 měsíců, z toho 6 plně).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.