Jasně, Monty. Pro tebe nemá smysl kojení tříletých, pro jiné už dvouletých, tuším tady i padl názor o zbytečnosti kojení pro roční... Jinak jak už jsem psala - své dvouleté dítě jsem kojila, protože to chtěla. Kdyby to chtěla dýl, kojila bych ji dýl. Protože se při kojení hezky uklidnila, byla spokojená. Určitě toho jde docílit i jinak a taky kojení nebyl jediný uklidňovák. Ale zatím jsem krom zesměšňování či zastrašování neověřenými informacemi neslyšela jediný doložený důvod, proč nekojit. A jestli je MM opravdu tak nadupaný škodlivinama, tím spíš by ho asi oslabení jedinci či novorozenci pít neměli... a přitom u nich je to posvěcené doktorama ;o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.