Mno moje "perla" onehdá v masně prohlsila jo a dejte mi ještě támhle pytlíček majoránky...otočila se na mě (byla jsme s ní jen jako doprovod, prostě jsme se stavily na nákupu) a na celý obchod se rozhlédla a tgak ayb to všichni slyšeli se zaměřila pak na mě a pokračovala......"musím ti tu tvou domácnost trovchu doplnit, když ty taky furt nixc POŘÁDNÝHO doma nemáš" opšět se rozhlédlakolem sebe, zdali si VŠICHNI všimli, jak já jsem tupá slepice a ona jak je úžasná maminka. připadala sem si jak kdyby mi bylo pět
PS A TOhle mi dělá pooooořáááááád PS2:ještě jsem jí nezabila. PS3:ještě jsem se nezbláznila. PS4: ale nebude to dlouho trvat
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.