Bordel (nepořádek) a moje matka.. to bych zahltila server.
Po před chozích zkušenostech hlídá děti jen v nouzi!! když to fakt jinajk nejde. - rozhodla že děti bude hlídat jen u nás u ní nemají hračky...přeložím dělají tam bordel - když už tam jsou tak kouká jak bachař nad kařdým dorbkem a fur rovná ...dečky, prostárání a tááák - kde nesmrdí savo není dostatečně uklizeno - jednou u nás uklízela a desinfekce smrděla až u braňky po té jí manžel zabavil klíče. - když už u nás hlídá tak je to i s generálním úklidem... na jednu stranu jsme ráda, ale na druhou to vypadá že kašlu na úklid... prostě s těma dětma nezvládám a mě je fuk jestli jsou okna špoinavé raději jsem s dětma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.