Valkýro, výborné téma, o tom jsem schopná hovořit donekonečna.
Já mám pořádek ráda, ale nerada uklízím. Včera jsem si to uvědomila, když jsem ležela uprostřed obývacího pokoje mezi haldou hraček. Hračky máme po 3+1 poházené skoro všude. Včera jsem počítala, kolik by mi zabralo času, každý den ty hračky, rozpatlané skvrny, otisky dětských prstíků, na všech skleněných plochách a zrcadlech, a drobečky po dítěti uklidit, byla by to určitě hodina denně.(nepočítám každodení vaření a umývání nádobí v kuchyni). Tak uklízím místo každý den, tak 2x týdně. většinou hned potom vyluxuju, než se podlahy zase pokryjí vrstvou hraček. Ušetřím týdně až pět hodin úklidu...Nevýhoda je, že kvůli tomu nerada zvu návštěvy, protože před každou návštěvou musím tak dvě hodiny uklízet, což mě vyčerpává.
Tchánovce už nezvu skoro vůbec, protože si připadám často jak před nějakou kontrolní inspekcí. Své rodiče či rodinu pozvu kdykoliv, ti jsou v pohodě.
Taky bych se ráda zeptala holek, co je znervózňují špinavá okna(jak jsem teď četla v jedné diskuzi), proč si před ně normálně nedají záclony? To potom zevnitř nic nejde vidět a z venku je to fuk, ne? Hlavně že skrz okenní tabule proniká světlo?