| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Val,
tak z tohoto uspořádání by mi lidově řečeno hráblo. To už by bylo na mě moc mít vedle sebe takového týpka a žít pak společně s ním v chlívku. To bych asi psychicky nezvládla. :-)
To tě tedy obdivuji,že jsi ho ještě nezabila.~t~
Lído,
naše děti mají každé svůj pokoj se šatnou,kde mají jak police,tak stojan s ramínkama,takže,kombinézy aj. věci mají pověšené tam.
No a co se hraček týče na to mají právě svoje pokoje. Od malička jsem je učila,že nikde,ale opravdu nikde si nehodlám šlápnout na kostku z lega,kuličku apod. věc. Bordýlek mají pěkně u sebe. Nejlepší metodou,jak je donutit uklidit je,když jim mají přijít kamarádi. Oba vědí,že kamarádi k nám můžou,můžou i přespat,ale ne do chlívku. Naštěstí ten jejich bordel je většinou ve stylu rozsypané karty na magic,válející se oblečení apod. Ne vrstvy bordelu pochybného charakteru,hnijící zbytky jídla apod. Ovšem to není jejich zásluhou,ale díky tomu,že jsem striktně zakázala nosit do jejich pokojíčků jakékoliv jídlo. Jinak oba jsou stejní bordeláři. Jenom dcera to ještě vylepšuje tím,že se několikrát za den převléká,aby jí to slušelo ,ale věci nějak zapomíná skládat zpět. A synek to pro změnu vezme a to čisté prádlo mi hodí do koše se špinavým prádlem,tak to bych ho nejraději zabila já a opět řvu jako tygr.~o~~o~~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.