Tinas,....když oni přijdou z venku každý den skodo v 17:15....tak se to suší...to jim nepověsím na věšák na chodbě ani omylem...většinou z toho padá sníh....i přes vyklepání.... Než jdou spát v 19-20 to není suchý(ani rukavice, ani čepice) takže ráno si něco vezmou na sebe a něco tu zbyde..než se vrátím z práce já....
Já tu v 5 ráno už dávno nejsem...tak se odtud spíš vyplížím..ani nesvítím...prostě hezky po tmě ...takže poklidt to ráno nehrozí..
A to jsou kluci takový, že jsou schopný vyprat....od třetí třídy Luk a uvařit....a zapnout myčku snad od první....a loni v létě jsem je oba naučila žehlit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.