Lído,
donedávna jsem měla pro děti pokojíček o rozměru 16m2,takže vím co to je nacpat tam 2 děti,dva pracovní stoly,dvě postele atd. Rozumím ti. Naučila jsem se docela dost používat ty vakuovací pytle a všechno co aktuálně nepotřebujeme nacpeme donitř,odsajeme a je to.
Věř mi,že teď mám k dispozici obří skříně asi 5 metrů vysoké a stejně pořád řeším,kam dám nějaké krámy. Jenom toho sporotvního bordýlku je tu hafo,když všechno máme 4x. Člověk je tvor značně roztažitý,takže já snad i kdybych měla hrad budu mít všude plno. Naštěstí se to díky těm skříním dá hezky srovnat a zavřít,takže to není vidět.
Val,
a přemýšlela jsi o tom,část domu si zabrat pro sebe a předělat si to třeba na takovou pidi garsonku? Tam bys měla svůj pořádek a manžel s dcerou ať si vedle žijou v chlívku,když se odmítají spolupodílet na chodu domácnosti.
Ad. cizí nepořádek.
Cizí nepořádek mě třeba udiví,protože si řeknu,že v tomhle už nikdo nemůže nic najít,ale nechává mě chladnou,protože za a) v tom žít nemusím a za b) já jim to rozhodně uklízet nebudu.
Ovšem třeba v hotelu nebo restauraci jsem schopná udělat scénu pokud nedostanu vše,tak jak má být. Tam si za to platím,tak očekávám dokonalé služby.