Já musím mít u sebe doma vždy čistou koupelnu a záchod a kuchyň, to jsem schopná 2-3do týdne uklidit. Prach a vytírání 1x v týdnu a věci co povaluje muj manžel dle nálady. Dítko jsem naučila, než jdeme spát uklidit hračky, zatím to funguje, ale jsou mu dva a tak uvidíme, jak dlouho ještě nebude protestovat a brát to jako príma šou. Taky si neumím vypít kafe u PC, když s vytažením klávesnice na mě spadne halda CD, sedět musím na hromadě špinavých i čistých hadru, teda vlastně neuměla jsem, dneska tak činním a vubec mě to nebolí. Jeden čas jsem nedokázala usnout, dokud nebylo umyté nádobí a uklizená kuchyň a ted´ už se ani někdy raději nejdu podívat, co mě ráno čeká. Byla jsem tak naučená z domova a vedle mého manžela pomalu tento smysl ztrácím, ale na druhou stranu mi to zase tak strašně nevadí. Zatím to za mě nikdo neudělal, vždy to ma ně počkalo. Navíc si vždycky vzpomenu na svá au-pairská léta v anglii, tam jsem fakt viděla nevídané bordely, nevěřím, že tohle některá z vás má doma
, ale mě tam třebas u tý jedný konkrétní rodiny bylo tak dobře! Po týdnu jsem si zvykla, byla legrace, 6 dětí, manželé, kteří se prostě milovali a bylo to cítit na 100honu, takovej zvláštní páreček, ona vysoká celkem atraktivní, hubeňourka a on takový záprdek, spíš při těle, ale strašně inteligentní chlap, krásné se věnovali dětem, podnikali výlety, pikniky, večer byly domácí koncerty nebo představení malých dětí. Takovou rodinu bych taky brala a z nich jsem si tak trochu vzala inspiraci, čas strávený s nimi mi hodně dal, co se rodiny a duležitosti jistých věcí týče. Moje máma by tam asi nevydržela ani přes noc, kdyby se měla v takový koupelně umejt