tinas, to je snad geneticky dáno typem muže. Můj ex toho byl prototypem a žil v blahém přesvědčení, že všechny ženy, kromě mě mají doma dokonale uklizeno a u vařeno a....všechny další ženské dokonalosti. Jsem osoba velmi všímavá, takže jsem posléze pečlivě prověřovala ty domácnosti. Většinou to bylo zběžné a obvyklé udržování domácnosti, ovšem dotyčné vynikaly schopností přesvědčit okolí o své ženské dokonalosti a chlap jako trouba samozřejmě neviděl tu neutřený prach na knihovně, tam nepříliš dokonale vypranou záclonu, onde šmouhy na lince. Normálně takhle nešmíruju, ale tenkrát mi to nedalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.