| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Grainne,
tak to doufám,že takhle postižených exotů není v běžné populaci moc. A hlavně doufám,že moje dcera na takového "blbce" nenarazí.
Já udržuju domácnost,protože sama nemám ráda bordel,ale aby mi někdo kecal do toho,jak to má být a,že sousedka dělá ještě to či ono to bych měla rudo před očima.
Nedělá mi problém rodině navařit,upéct atd.,ale dělám to dobrovolně ze své vůle a ne,protože mi to přikazuje nějaké dávno zastaralé společenské dogma,že žena = hospodyňka=špatně placená síla atd.

Moje babička,které je teď 85 roků ještě nedáno třeba i 2x denně klečela na linu a drhla ho vodičkou,aby se lesklo. Doma ani smítko. Má 4,5 metrů vysoké stropy a leze po štaflích. Prada,už několikrát se málem zabila,když z nich slítla,ale nedala si říct. Tak tohle fakt nejsech schopná a hlavně ochotná dělat.U mojí babičky by se skutečně dalo jíst z podlahy a já při návštěvě u ní měla pocit,že přes její byt můžu chodit pouze v takovém tom provazy ohraničeném prostoru jako v muzeu. Na tohle nesahej to je drahé,tady mi necháš šmouhu atd. Je to moc hodná babička,ale na tohle je fakt pedant. Má dva pokoje jeden je parádní do toho se téměř nevstupuje a druhý je taky parádní,ale ne tak moc,tak tam jsme se občas mohli podívat. Jinak se prakticky žije-žilo v kuchyni. Tak to je fakt pro mě nepochopitelný.~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.