| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ježiši Lído,tak to já mám staršího 132 let,tak 156-160 cm a tak 42kg,ale tolik,jak popisuješ nejí. Faktem,ale je,že někdy má takové záchvaty žravosti a pak zase několik dní třeba moc nejí.

Holka, má bez měsíce 9 let 26 kg a 132 cm.Jsem hrozně ráda,že za poslední rok pár kg. nabrala,protože předtím to bylo děsný. I teď z ní lezou žebra děsně,ale je to lepší o kousíček. Koupit na ní kalhoty,které nemají gumu v pase skoro nejde. Kupujeme jenom džíny,které mají takovou tu gumu s knoglíkama uvnitř na stahování.

Ad. Pes.
Máme zlatého labradora. Toho krátkosrstého. CHlupů je z něj hafo,ale je krásný čistý a vůbec nesmrdí. Osobně si myslím,že je to také tím jaké žere žrádlo,protože mu není cítit ani z tlamičky.
Na sedačku nesmí,protože ta je kožená a do postele mi vleze jenom,když tam nejsem a zapomenu zavřít dveře. On ví,že nesmí,ale zkouší to. Luxuji denně a když by to bylo potřeba,tak to i smetu,ale jinak z pejska žádná špína není. To bych já sama fakt nesnesla. Navíc jsme alergici,astmatici,takže je v našem zájmu,aby bylo doma čisto bez chlupů. Navíc pejsek nesmí do pokoje k dětem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.