Přidat odpověď
Ježiši Lído,tak to já mám staršího 132 let,tak 156-160 cm a tak 42kg,ale tolik,jak popisuješ nejí. Faktem,ale je,že někdy má takové záchvaty žravosti a pak zase několik dní třeba moc nejí.
Holka, má bez měsíce 9 let 26 kg a 132 cm.Jsem hrozně ráda,že za poslední rok pár kg. nabrala,protože předtím to bylo děsný. I teď z ní lezou žebra děsně,ale je to lepší o kousíček. Koupit na ní kalhoty,které nemají gumu v pase skoro nejde. Kupujeme jenom džíny,které mají takovou tu gumu s knoglíkama uvnitř na stahování.
Ad. Pes.
Máme zlatého labradora. Toho krátkosrstého. CHlupů je z něj hafo,ale je krásný čistý a vůbec nesmrdí. Osobně si myslím,že je to také tím jaké žere žrádlo,protože mu není cítit ani z tlamičky.
Na sedačku nesmí,protože ta je kožená a do postele mi vleze jenom,když tam nejsem a zapomenu zavřít dveře. On ví,že nesmí,ale zkouší to. Luxuji denně a když by to bylo potřeba,tak to i smetu,ale jinak z pejska žádná špína není. To bych já sama fakt nesnesla. Navíc jsme alergici,astmatici,takže je v našem zájmu,aby bylo doma čisto bez chlupů. Navíc pejsek nesmí do pokoje k dětem.
Předchozí