No ono je pořádek a POŘÁDEK. Takže je-li více než týden neumyté wc, tak zapachá, jsou-li v umyvadle vlasy, ostříhané fousy a zbytky zubní pasty NEBO není-li vyluxováno, tudiž tě drobky při každém kroku pichájí do nohou atp., tak v tom případě jsou pro mne obyvatele takového domu čuňata … tohole ražení nechutný bordel o člověku vypovídá docela hodně.
Druhý typ bordelu tzv. „za pochodu“, tedy odložené oblečení, rozestlaná postel, pár neumytých talířů ve dřezu atp. to mi nevadí a neřeším to …
Suma sumárum:
- občůraný, smradlavý wc = nechutné
- na wc jsou rolky po použitých toaletních papírech = budiž
- drobky na koberci v takové míře, že jdou cítít při každém kroku = moooc špatnééé
- upatlaný stůl v takové míře, že na něj nemůžeš položit knihu, časopis = moooc špatné
- nevynesený/plný odpadkový koš = nevadí
- špinavý koš, že ti po otevření málem upadne nos = nechutné
- odtok plný vlasů = nechutné
- hromada bot v předsíni, že nejde projít = nevadí
- hromada oblečení všude možně, že si nesedneš = špatné resp. sem tam nějaká hromádka nevadí, ale je-li to všude v domě není to dobré …
Prostě je rozdíl mezi tzv. čistým bordelem (pohozené oblečení) a špinavým bordelem (občůrané wc).
Jak je to u jiných lidí neřeším ani když tam jsem na návštěvě, tedy pokud se mi ponožky nelepí k podlaze, tak fakt nemám problém …
Z mého osobního výzkumu vyplýva, že jsou-li cca 4 obyvatele v domě či větším bytě, je nutný pořádný úklid cca 1x týdně jinak je to na blití (hlavně wc, koupelna, někdy i kuchyň) … zajímavé je, že třeba úklid wc+koupelny mi trvá max 15 minut, tak v tom uklízení zas takový problém nevidím.
No a velmi záleží na lidech, jsou holky co po nich na wc zůstanou obaly od tamponů atp. Takže asi tak