v prvním trimestru se opravdu vlasy barvit nemají,několikrát jsem to již četla a i na vl.uši slyšela od několika nezávislých dokotrů,ale při prvním těhu jsem to nevěděla a dokonce jsem se odbarvovala z tmavé zrz na blond-několik barev za sebou,tohle jsem se z hrůzou dověděla až později,nyní při druhém těhu jsem se obarvila až ve druhém trimestru,nechci nic riskovat,ale je to každého věc,první kluk je také zdravý
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.