| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás tatínek vodí ráno syna do školky, vypravování je tak napůl. Chodí relativně pozdě z práce, okolo 19h. Večerní rituál (večeře, koupání, ukládání) obou dětí je jeho, protože jinak je vpodstatě přes den moc nevidí. Když chodím do školy, je s malou doma, odpo vyzvednou bráchu. Když jsem ve škole v sobotu, jsou doma, je fakt, že domácnosti dají jak kdy, ale já taky nejsem žádná přepečlivá uklizečka a hospodyňka. Hlídá, když chodím cvičit, ona zas chodí zkoušet s kapelou. Asi to není 50:50, ale já zase nemůžu dělat za něj jeho práci. Někdy mám pocit, že dělám vše sama, jindy hodně oceňuju, že udělá dost věcí za mě. Ale že by byl zvyklý vše dělat sám a bez "doporučení" tak to ne. Ale aspoň příliš neremcá;)

V zásadě pokud bych měla odpovědět na otázku, pomáháme si vzájemně;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.