Jo, u nás tatínek pomáhá moc
.
Pomáhá tak, že je domácí kutil a nesmírně šikovný pracant, který umí devatero řemesel, či jak se to říká...takže jeho pomoc spočívá v tom, že všechno opraví - od nábytku, přes pračku, myčku....veškeré práce jako zedničina, elektrikařina, natírání, malování, pokládání kachliček atakdále, protože svépomocí staví 1. patro a tohle všechno dělá sám. Samozřejmě po něm nemůžu chtít, když se př. v létě točí celý den kolem míchačky nebo vytahuje tunové traverzy, aby ještě skákal okolo domácnosti, vaření, nádobí, prádla atakdále - to je nesmysl, to všechno dělám já. Je rád, že sebou sekne na kanape
Kromě toho ještě chodí normálně do práce na 12tihodinové směny ranní a noční.
Takové ty věci okolo dětí, jako koupání, přebalování, vození kočárku atd. - to všechno jsem dělala vždycky v podstatě sama, u prvního pomáhal i on, protože jsem ještě nebyla tak zručná a netroufla jsem si sama, ale druhého syna jako miminko jsem si užila úplně super jenom já, já, já, já a jsem hrozně moc ráda!!!
Teď v zimě je víc s náma, ale už se těší, až se oteplí, že zas bude pracovat na domečku. Mám ho moc a moc ráda a neměnila bych
Ale teď jsem si vzpoměla - třeba pomáhá ještě tím, že jezdí každý týden na takový ten větší nákup a když bychom potřebovali nutně někam odvézt, tak nás odveze, nebo já nemám řidičák
To je taky dobrá pomoc, že??