Dnes jsem si šla po. 30ti dnech vyzvednout reklamované boty Mustang za 2000 Kč. Boty byly zalepené, ovšem hlavní důvod reklamace byla odlouplá kůže na špičce což mi bylo zamítnuto ,neboť jsem si to prý způsobila sama okopáváním. Boty jsem koupila v polovině října 2009 a reklamovala jsem je v polovině ledna 2010.Sama prodavačka se divila vyřízení reklamace, ale mám se zastavit příští týden, kdy bude p. majitelka. Myslíte si, že mám šanci uspět? V místě odlouplé kůže teče do bot, tudíž se nedají nosit, obvzláště v zimním období. Děkuji za rady.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.