Já teda děti moc nemocný nemám.....nemocný za poslední 3 roky byli dohromady 7dni+ 9 dní mladší operace dlouho plánovaná.....takže tohle nevím jak by se řešilo... Ale jinak bez hlídání jsem taky. MAnžel si našel práci né 50km od místa bydliště ale v místě,aby mohl aspoň vyzvednout.... Jinak teda já nastupovala do nový práce s tím, že syna čeká ta operace a nikdo nic neříkal....ale pravda je, že to věděli od prvního pohovoru....
Ale první roky po MD jsem byla jen na brigádě na 4 hodiny denně papírák a úklid. NA 8 hodin jsem začala pracovat až když mladší měl poslední rok školky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.