| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Váhala jsem, kam téma zařadit, je poněkud "intertématické", nakonec jsem zvolila svou oblíbenou diskusi, uvidíme co na to Roni.
Náhodou jsem narazila na články na dole uvedených odkazech (volně na sebe navazují). Možná už to tu někde bylo, pak se omlouvám, ale nezaregistrovala jsem to. Základním tématem je surrogátní mateřství, autor (psychiatr) svůj postoj mimo jiné obhajuje odkazem na hormonální děje v těhotenství a po porodu. V této souvislosti je zmíněný i bonding. Mně osobně přišlo zajímavé, co všechno hormonální procesy vyvolávají. A ty co jsou alergické na bonding, tady ho najdou v trošku jiné souvislosti, než tu bývá zvykem.
Bohužel budu muset odejít od internetu, snad se ale dostanu alespoň večer.

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/radkin-honzak.php?itemid=7403
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/radkin-honzak.php?itemid=8997

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.