Evi, taky jsem si dělala hlavu, jak nacpat do auta 3 autosedačky a odkládala řešení jak jen to šlo. Ono prý záleží nejen na sedačce, ale i na autě. My máme Felicii, o které si každý myslel, že tři sedačky tam nejspíš nenarvem, a v ní jsme měli asi 5 let starou sedačku Concorde (9-36 kg), ta se mi zdála OK, pak Renolux (0- asi 18 kg), a ta se mi zdála fakt široká (nejen zdála, je to fakt kráva velká). Letos na jaře jsme museli situaci řešit - děti 5, 3 a 1 rok. A dopadlo to nad očekávání dobře. Vlezli jsme do obchodu s jediným požadavkem - potřebujeme sedačku, která se vejde k těm dvěma do auta. Vybrali jsme tu na pohled nejužší, je pro nejstarší dcerku a nemá už vlastní pásy, ale používá se pás z auta. Manžel to šel do auta vyzkoušet a dobrý, vyšlo to snad na centimetr. Je na kraji a uprostřed je Concorde, ten jediný lze připojit na ten střední pás. Jinak o speciálních sedačkách pro 3 děti slyším prvně, ale jak je vidět, dá se to vyřešit i bez nich a dokonce i s tím obrovským Renoluxem, v což jsem fakt nedoufala. A nemusíš vyhazovat původní sedačky!
Předchozí