červíku tohle už nikdy to jsem udělala na mou svatbu - jeden bratr nepřišel (vedli ho k tomu osobní důvody,to jsem chápala,vážně nemohl,svatba byla narychlo) druhého bratra jsem pozvala za svědka - ten mi to slíbil,ale nedorazil,ani na oslavu,ani odsvědčit - od té doby s ním nemluvím a sestra přišla na svatbu jediná (ta byla bohužel ten důvod,proč můj svědek nedorazil) Je to těžké,když sou sourozenci nevlatní a mají problémy hlavně oni mezi sebou S bráchem bych to společně oslavit nějak chtěla + k tomu ještě pozvat sestru.Jen vynechat toho bratra nejstaršího,se kterým nemluvím
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.