Přidat odpověď
Děkuji všem za reakce.
Ono se jedná o různé akce. Jednak o dovolenou - nejsme na tom momentálně finančně nejlíp, na léto plánujeme rekonstrukci, co nám sežere dost peněz, a tak spaní v penzionu se dvěma dětmi je sice dovolitelná investice, nicméně pod stanem by nás to vyšlo levněji. A za druhé jde o akci na zřícenině hradu Orlík, manžel šermuje a oba kluky to taky hodně baví, a jako VIP můžeme spát coby účinkující přímo na hradě. Já tam dělám jen takové středověké křoví, producíruju se tam v dobovém kostýmu a hraju divadlo. Pokud bych zvládla noc pod stanem, mohli bychom tam s ostatníma být až do noci, shlédnout ohňovou show, a hlavně, manžel by mohl s ostatníma pít pivo. Pokud bychom spali v penzionu, od hradu bychom se museli hrabat autem do nejbližšího městečka, kam by nebylo radno dorazit až večer. Manžel se na akci těší celý rok. Já taky, ale z toho stanu mám strach...Kluci si to tam užívají na maximum. Ještě mne napadlo nejet vůbec, ale to se mi taky nechce...No třeba nakonec nepojedu, založila jsem si ted tady toto téma, protože mne to aktuálně napadlo, zeptat se ostatních na zkušenosti a názory. Vše jsem pročetla, a raději teda ten penzion...Nejsem žádný skaut, raději bych volila penzion kdykoli, ale kolikrát to z praktických důvodů není možné(finance, dostupnost penzionu u vystoupení...)
Předchozí