| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuji všem za reakce.
Ono se jedná o různé akce. Jednak o dovolenou - nejsme na tom momentálně finančně nejlíp, na léto plánujeme rekonstrukci, co nám sežere dost peněz, a tak spaní v penzionu se dvěma dětmi je sice dovolitelná investice, nicméně pod stanem by nás to vyšlo levněji. A za druhé jde o akci na zřícenině hradu Orlík, manžel šermuje a oba kluky to taky hodně baví, a jako VIP můžeme spát coby účinkující přímo na hradě. Já tam dělám jen takové středověké křoví, producíruju se tam v dobovém kostýmu a hraju divadlo. Pokud bych zvládla noc pod stanem, mohli bychom tam s ostatníma být až do noci, shlédnout ohňovou show, a hlavně, manžel by mohl s ostatníma pít pivo. Pokud bychom spali v penzionu, od hradu bychom se museli hrabat autem do nejbližšího městečka, kam by nebylo radno dorazit až večer. Manžel se na akci těší celý rok. Já taky, ale z toho stanu mám strach...Kluci si to tam užívají na maximum. Ještě mne napadlo nejet vůbec, ale to se mi taky nechce...No třeba nakonec nepojedu, založila jsem si ted tady toto téma, protože mne to aktuálně napadlo, zeptat se ostatních na zkušenosti a názory. Vše jsem pročetla, a raději teda ten penzion...Nejsem žádný skaut, raději bych volila penzion kdykoli, ale kolikrát to z praktických důvodů není možné(finance, dostupnost penzionu u vystoupení...)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.