Chodíte někdo na brigády? Koukala jsem na netu, že jich je nabízeno mnoho a mnoho, takže teoreticky to vypadá, že je snadné najít si nějaké přivydělání.. jaká je ale praxe? Na co si dát pozor? Jací zaměstnavatelé jsou důvěryhodní? Jak si zajistit, abych po odvedené práci dostala skutečně zaplaceno? Ve svých 35 letech studuji VŠ - denní studium, opustila jsem kvůli tomu své teplé místečko v bance. Nějaký malý přivýdělek by se mi tedy hodil.. Jen se v nabídce příliš neorientuji.. Za vaše postřehy předem díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.