Samarlu, přemýšlela jsem o tvém včerejším dotazu k domácí diplomacii. Právě proto že u vás při dvou porodech bonding nevyšel, bych se dožadovala podniku kde je ta šance vyšší. Může se stát že tentokát bude porodní situace dobrá, a nechat si dítě separovat jen kvůli zvyklostem na pracovišti, to bych asi neudýchala. A ten "sporák" na který bych díky tomu ušetřila by mi napořád připomínal za jakou cenu ho mám. To by byl sakra drahý sporák:-( Zkusila bych manželovi vysvětlit co a proč je pro mne důležité. On by se předpokládám taky nevrhnul do rukou nejblížšímu špitálu ale snažil se najít ten který mu bude nejvíc vyhovovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.