Tak naše Emily je stejný Copperfield jako Vaše Emma. Do roka byl klid, absolutní souhlas se sedačkou i připoutáním. Poslední 4 měsíce se před tím, než někam vyjedem musíme obrnit pevnými nervy. Emily se se z těch pásů vysouká. Zkoušeli jsme vše... přitáhnout je, vysvětlovat:"máma je připoutaná, táta je připoutaný a ty musíš taky". Nic nezabralo a nezabírá. Takže sem se skoro v 15. měsících věku Em přesunula dozadu a hlídám jí jak oko v hlavě. Jízdě sama s ní v autě se vyhýbám, neboť se pořád otáčím od volantu a čekám kdy se zas vyvleče, takže se nevěnuju pořádně řízení, nebo věčně stojím na krajnici a připoutávám ji zpět. Jsem z toho nešťastná, ale ani to mě neodradí od toho, že by dcera jezdila mimo autosedačku, neexistuje, v tomhle jsem puntičkář!!!
Jo a jak tu někdo psal, že autosedačka je zvyk..nesouhlasím jezdíme od narození a přesto dcera začala vyvádět až teď. Věřím, ale, že bude líp.
Každý víkend jezdíme 30 km k rodičům a je holá pravda, že co druhé auto má s dítětem není v sedačce.
Susan+Em(14.měs)
Předchozí