Dobrý den, nikdy jsem neodsuzovala žádné metody, které lidi rádi nazývají "alternativními" - jako např. nošení dítě v šátku (to sem vůbec nechápala proč to někdo soudí), porody doma a atd. Co je alternativní je velmi těžké soudit, je každého věc jak si co zařídí. Létání miminek je ale naprostá hovadina, to vidí na první pohled každý normální člověk. Létání miminek sem viděla na internetu, bylo to české létání, prováděla ho paní v hnusných brýlích, obtloustlá, v triku bez rukávů a vypadalo bez podprsenky (fakt nádhera), v dlouhé sukni (batikovaná asi nebyla, ale působila tím dojmem). Dělala s malým miminkem tak děsné věci, až se mi ježili vlasy na hlavě. Přece každý víme, jak je miminko křehké, a takhle s ním třískat a třepat? Nikdy neslyšeli o syndromu třeseného dítěte apod? Paní vypadala jako ženy, o kterých se říká, že jsou "alternativní". Já si to nemyslím, podle mě ta paní byla jen švihlá a její zjev tomu odpovídal.To že se k nečemu kloním přece neznamená, že musím vypadat jako neforemná zrůda s chlupy pod paží a třepat s 3 měsíčním mimčem co se do něj vejde.Také z rozhovoru se zakladatelkou létání v ČR jsem měla pocit, že není zcela zdravá.Jsou to normální krávy.
Předchozí