holky jste moc hodný, výčitky nemám, ale přesně jak píšeš, hrozně mě děsí, že v tomto státě je možné prostě na základě oprvnění cvičení s miminky provozovat něco, co je prokazatelně škodlivé.
prostě každý nejsme ortoped a nabudešený a když člověk je v nouzi sahá po krajních řešeních. Jsem ráda, že v takových situacích dávám na svou intiuci a že jsem malé neublížila. Kdybych ale věřila řečem paní Sudíkové, tak jsem s malou létala pro uvolnění její křečovitosti. Ta kamarádka se tam právě taky dostala krz vojtovku, že jim to někdo doporučil a bohužel to byla velice uznávaná rehabilitační paní doktorka :(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.