aha, tak to má asi po mě - já nijak necvičím a normálně si svým palcem od nohy podrbu na čele, za zády si úhlopříčně "podám ruce", s prsty na rukou umím hotová kouzla, stejně tak se zápěstím ... měla jsem to tak od malička a to jsem nebyla žádný proutek... nikdo to nikdy nijak neřešil, já s tím dodnes občas bavím lidi kolem a žádný problémy s tím nemám, ani záda mě nebolí....
to sono kyčlí probíhalo strašně - Kuba, klasicky, celou dobu řval a děsně se mrskal - to sono trvalo asi 15 min, lékař byl z toho dost hotový a ptal se, proč tak řve - na to jsem mu řekla, že nevím, ale že podle mne proto, že se nemůže hýbat a že se mu nelíbí, do jaké pozice ho dává. Na zadní stranu snímku pak napsal " hypermobilní!!! obtížně vyšetřitelný!!!" mám ho ještě schovaný:) - a to to bylo mrňavé miminko a on zkušený lékař, kterému denně projdou desítky dětí pod rukama... když jsem to pak vyprávěla kámoškám, všechny se divili, prý je to pohoda...no u nás nebyla....
... a s těmi dětmi... fakt záleží strašně moc na povaze, nevěřila jsem tomu a asi právě proto se Kubča narodil právě mě:))...teď už věřím lecčemu...
...já už druhé dítě mít nikdy nebudu, můj manžel prostě povahu našeho dítěte neustál, oporou mi nebyl ani náznakem, spíš naopak... a já za těch pár let zjistila, že s takovýmhle člověkem jsem asi vůbec být neměla...njn...
Předchozí