díky, ale hodnotit mě nemusíš
, nejsme ve škole..
taky jsem se k ničemu nepřiznávala, jen jsem napsala mou zkušenost...
Vzhledem k tomu, že jsem létání opravdu provozovala (takže jako jedna z mála tady tak trochu vím, o co jde + navíc nám pomohlo) musela jsem se přece taky ozvat, ne?! když už do toho, s prominutím, "kecá" každý...
Nejsem srab a to co dělám vždy hodně zvažuji a promýšlím, nejsem žádný pojančený zbrklouš, takže taky vše jsem schopna zdůvodnit, pokud to uznám za vhodné... navíc jsem nedělala nic nelegálního a myslím, že synkovi jsem nijak neublížila...
Spíš mi přijde s podivem, že se o létání mluví až po takových letech - synkovi jsou 4,5 a určitě jsme nezačali létat mezi prvními, odhaduji, že v ČR se létá tak 5-6 let, možná déle - do té doby to nikoho nezajímalo?? Nikdo o tom nevěděl?? Tomu fakt nevěřím! A jestli ano, to nám ty instituce tedy nějak moc špatně pracují...
a k těm cvikům - co je nebezpečné pro jiného, nemusí být pro mne a naopak...
já bych třeba nikdy nestrkala dítěti hlavu pod vodu ani bych mu nepolévala hlavu kelímkem (vodu do obličeje nesnáší) - to je to samé v bledě modrém - kdyby příroda chtěla, tak máme ploutve, ne??? Taky ho nikdy nebudu nutit, aby objímal na potkání psy u nás na slídlišti, jako ostatní děti, když se jich bojí (už od miminka, a to nemá žádnou negativní zkušenost - prostě jen je nemá rád)...atd.adt.
prostě jsme různí a ke stejnému výsledku se každý dobereme jinou, pro nás tou nejlepší cestou....