Ja bych si dovolila tvuj prispevek trosicku rozebrat: "pochopila jsem, že je to promyšlený ucelený systém a že to dětem prospívá". Tak to velka gratulace k tvym myslenkovym pochodum - vsichni odbornici (ne jeden Dr. se shodli jak je to skodlive, ale ty jedina jsi to pochopila). "Pani Sudikova nikomu nic nevnucuje a sama říká, že kdo se chce něco dozvědět, může přijít". To je samo pravda, ale ze je schopna vymyt nekomu mozek a on pak ohrozuje svoje dite, to je jen takovy nevinny nasledek jejiho pusobeni. "Vy, čtenářky, jste si jisté, že jste si svůj názor vytvořily opravdu samy a objektivně? A co zkreslené informace z médií a účelově sestříhané video, ovlivnilo vás? Stačí nám, když má člověk před jménem MUDr., abychom automaticky vzali za své všechno, co nám říká, nebo si dokážeme samostatně tvořit vlastní názory a postoje?" Odpovim jen za sebe - muj nazor jsem si vytvorila sama, nikdo mi ho nevnutil. Samozrejme ze me ovlivnilo video, muzes mi popsat zpusob jakym bylo ucelove sestrihane? Ty nebezpecne pohyby tam dodelali ve studiu nejakou animaci?, zrychlili zaznam?. Dr. vetsinou vyslechnu a kdyz s nimi nesouhlasim, jdu si pro nazor jeste k jinemu dr., ze by tady tech 6 odborniku, co to odsoudili byli vsichni blbci? Zaverem dodam, ze nastesti si tu asi vetsina matek dokaze vlastni nazory a postoje tvorit sama a ta s tema vymytyma mozkama je tu nastesti v mensine.
Předchozí