cizinko - vzájemně se zaručeně nepřesvědčíme o svých "pravdách."
Pro mě zůstává létání miminek nebezpečnou záležitostí, protože mám nejen vzpomínku z dětství na vlastní vykloubený loket, díky tomu "běžnému blbnutí", jak to nazýváš, ale také vzdělání v oboru.
Prostě považuju létání za stejný nesmysl, jako dát párdenní dítě na výchovu do ruského cirkusu, kde koneckonců paní Blanka pravděpodobně čerpala své know how
Nevidím nic úzkoprsého na tom, že odsuzuju nefyziologické zacházení s dětmi, nad kterým zůstává rozum stát, a že se mi nelíbí propagátorka tohoto nesmyslu, která se vyjadřuje fanaticky a nedůvěryhodně písemně i před kamerou (pokud jsem někam pozvaná jako padouch, tím lepší si vyrobím přípravu a obhajobu - nevlítnu tam jak divoženka a nezačnu kolem sebe kopat "medovým hlasem" a plácat nesmysly "z voleje" - na to nemají ani uznávaní odborníci, to nedělá nikdo a svědčí to ne o chudákovi napadaném, ale o aroganci a sebejistotě, takže mě nepřesvědčí, i kdyby to dělala zadarmo a z čité lásky k dětem a soucitu s jejich rodiči
)
Mimochodem - s tím čarodějnctvím si nejsem jistá, protože nějak musela oblbnout i lidi, co mají hlavu s mozkem