cizinka - to by bylo handrkování donekonečna. Takže jen odpovím na Tvé "otázky."
Se vzděláním se nevytahuju, jen bych ráda, abych nebudila dojem, že se živím třeba účetnictvím a házím tu něco do odborného placu.
Nemíním se už dále angažovat, slovíčkaření mě fakt nebaví. To už je to lepší u zkoušek
Anatomii, fyziologii, terapeutická cvičení atd. mě učili na několika školách, vycházím tedy arogantně ze vzdělání, nikoli z individuálního přístupu ať už k jednotlivým osobám či metodám, pokud jsou osobami novorozeňata a kojenci a metody při nichž tuhne krev v žilách.
Loket mi vykloubil táta, protože byl "mladej a blbej", létal se mnou jen tak jako blbnutí za ruce cca od 2 let ( při vykloubení byly mi 4), nikdy se nic nestalo, až jsem sebou jednou cukla a bylo to.
A to je další věc - stokrát můžeš blbnout "bezpečně", ale nikdy nevíš, jak sebou hne to dítě.
Ale paní Blanka...chápu..to je úúúplně něco jiného a jsem idiot, že to srovnávám.
Na Tebe zřejmě působí jako fajn ženská, honěná do kouta. Měj si svou představu a já si nechám svůj názor