Binturong, no, nezacala - zacala. Na otrepanem klise (cliche) je zalozeje treba tvoje hanlive hodnoceni nazoru DityB na neockovani. Tema je opravdu velmi slozite, kdyz si o tom zacnes zajimat vazne, a ptat se, kolik toho vime? Ja nemam na to vyhraneny nazor, ale mi vadi fackovaci sarkasticke reakce na nazory a volby cizich lidi, kteri ti prece nic nevnucuji ani z neceho te neobvinuji.
Velmi se mi nelibily tve posmesne reakce na Monu - neni nic vysmechuhodneho za to, ze clovek ma sklon zastavat se slovne lincovane mensine. Nelibili se mi take tvoje charakteristiky pani S. - o ktere obe dve vime pramalo. Sice chapu, ze clovek necha zmanipulovat se mediami a dela zavery na ktere nema podklad, jde na ten linc presvedceny, ze je to jeho nazor. Ne ze mi se nikdy se nestalo neco podobneho. Ale zkratka - nelibi se mi takova nepremyslivost a i nezodpovednost u nekoho, kdo se zaroven posiluje vahu svych slov jako ten z oboru.
Jo, a zase k veci. Co by rekli nepripraveni odbornici, kdyby jim ukazaly nacvikove stroje pro piloti? Asi ze tohle neni fyziologicke cviceni pro lidske telo, ze jo? Castecne meli by pravdu: dat mne do toho, nebo a i silneho ale nepripraveneho chlapa, vytahli nas v komatu nebo mrtve. Ale presto se tam piloti s postupnou pripravou cvici, a nic se jim nestane, ani sitnici ani mozku. Kdyby bylo takove riziko u silneho pusobeni odstredni sily, bylo by to hodne kontraproduktivni, ta nahla ztrata zraku u pilota, ze jo?
Předchozí