Jsem učitelka na prvním stupni, učím Aj i na druhém. Nic nejde zevšeobecňovat. Já se také stále v Aj zdokonaluji, o dovolené jsem byla za své peníze na intenzivním kurzu Aj. Záleží na jednotlivci, zda se chce dál vzdělávat. S dětmi je to obdobné. V některých třídách se učí dobře, ale hlavně na 2. st. mnoho dětí zajímá vše jiné než učení. Stačí pár jednotlivců, kteří nabourají výuku a kdo se chce opravdu něčemu naučit je šprt. A učit se slovíčka? Vždyť se nemá pamětně učit!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.