dobry den dočetla jsem vaš příběh taky mam manžela nemocného čekame každym dnem zpravu z nemocnice že zemřel.je to 2 roky co onemocněl rakovinou a ted již pomalu prohravá rakovina vyhrála.je mě 38 a mam 2 dcery 6 a 10let.dluhy nemame ale taky nikoho kdo mě nějak pomuže s dětmi rodiče nemam a s tchyní se nestykame několik let.mužete mě prosím trochu popsat jak se žádá o duchody dá se snima vyžít mam jen praci na zkraceny uvazek děkuji vam a přeji silu do dalších let.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.