| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Poznatky prvomatky aneb abeceda dvanáctinedělí :o)

po všech těch letech...po těch ošklivých záležitostech okolo těhotenství, porodu, jeho zmizení a následného objevení a znovuobnovení milostné tirády, si to prostě myslím také.....nemohu za to...přijde mi, že se chová nefér...nikdo ho k ozývání se znova nenutil, nezkontaktovala bych ho ani kvůli penězům, udělal to sám plus mnohé navíc znovu vrátil a která ženská, s malým miminkem by neuvěřila...no, možná jsem hloupá, ale uvěřila jsem a přijde mi to nefér,nemyslel li to vážně - viz výše...proto mám v úmyslu...měsíc před dceřinými narozeninami mu říci, co chci aby se do jejích narozenin stalo(babička)- od něho a nestane li se, vezmu to rukou já...nevidím důvodu, proč, když nemá tátu, nemá mít babču, která by se z ní po......nikdy jsem nebyla mstivá, zákeřná, škodící, ani tohle tak neberu, byť to tak může vypadat, ale ne....není to ani cesta k němu....lásku si stejně nevynutím, ale chci mít rodinné(pokrevní)věci, pro dceru v pořádku, i kdyby to pak bylo všelijak....snad se to dá pochopit, fakt se v tom plácám...nechci ubližovat a připadá mi, že tímhle tajemstvím ublížím právě dceři, že jí to právo a nárok na babičku upírám naší zbabělostí a už nechci...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.